Ay'ın Ana ve Ara Evreleri Etkinliği
×
Bilgi!
Bazen içeriklerin yüklenmesi zaman almaktadır. Lütfen içeriğin yüklenmesini bekleyiniz...
Bu etkinliğimizde amacımız öğrencilerimizin; Ay'ın evreleri ile Dünya etrafındaki dolanma hareketi arasındaki ilişkiyi kavramalarıdır. Etkinliğimizde Ay, Dünya etrafında hangi konumdaysa o konumdaki evresinin fotoğrafının uygun yerlere sürüklenmesi gerekmektedir. Bir sürükle bırak etkinliği. Etkinliği tamamladığınızda Kontrol Et düğmesine tıklayarak doğru ve yanlış eşleştirmeleri kontrol ediniz.
Benzer Icerikler:
5.Sınıflarda Ay'ın evrelerinin öğretilmesi amacıyla hazırlanmış Ayın Evreleri Kart Eşleme Oyunu.
5.Sınıf'ta Dünya, Ay ve Güneş'in büyüklüklerinin öğretilmesi amacıyla hazırlanan Dünya - Ay ve Güneş'in Büyüklükleri Oyunu Oyunumuzda; Bezelye-Tenis Topu ve Basketbol Topunu Dünya-Güneş ve Ay ile eşleştireceğiz
Etkinliğimizde Güneş, Dünya ve Ay'ın konumlarının öğretilmesi amaçlanmaktadır. Güneş, Dünya ve Ay'ı yerlerine sürükleyerek bırakınız.
Sosyal Medyada Bizi Takip Edin
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by
WeebPal.